De schoenen van René Le Blanc

Afgelopen maand kwam René Le Blanc zijn speciaal voor hem geschilderde schoenen op halen. Het Thema "fly simulator" en uiteraard de blouse zijn op hem persoonlijk van toepassing.

Lees meer »

De schoenen van Wally Mckey

Wally Mckey kwam persoonlijk zijn schoenen bij mij ophalen. Het thema van de schoen "western" valt samen met zijn muziek voorkeur voor country en western muziek. Hopelijk gaan we nog veel van hem horen.

Lees meer »

De schoenen van Dave van Well

Dave van Well mocht ik namens zijn vrouw verrassen met een paar custom "ik geloof in mij" Horloge editie schoenen. Dave heeft een voorliefde voor mooie horloges zodoende dat dit het thema werd van de schoenen.

Lees meer »

De schoenen van Dario Kreuger

Tijdens de opname van de nieuwe single Un Dos Trés Cerveza voor seizoen 3 van het programma "ik geloof in mij" mocht ik de schoenen van Dario komen langsbrengen. Was een hele leuke ervaring om de volledige cast te ontmoeten en natuurlijk om Dario te mogen verrassen met zijn eigen "Amsterdamse" ik geloof in mij schoenen.

Lees meer »

De schoenen van: Rutger van Barneveld

Afbeeldingen nodigen bezoekers uit om een bericht te openen. De bovenste afbeelding van het bericht wordt automatisch als miniatuur van het blogbericht getoond. De juiste afbeelding in de miniatuurweergave kan het bericht attractiviteit verhogen.

Lees meer »